Går du i tankarna på att byta fönster?  Att utföra ett fönsterbyte kan vara ett tidskrävande och omfattande projekt. Det är också viktigt att det utförs på rätt sätt för att säkerställa att resultatet håller sin kvalitet flera år framöver. Att utföra ett fönsterbyte i Stockholm ger inte bara ett fräscht lyft till husets fasad utan kan även dra ner dina värme och energikonstnader.  

Genom att anställa ett företag i fönsterbranschen så utför dessa fönsterbytet åt dig samtidigt som vi säkerställer att det blir utfört på rätt sätt med en hög kvalitet. Vi hjälper dig med skräddarsydda lösningar inom fönsterbyte som passar dig och ditt hem.  

Var noga att hitta ett företag som har en gedigen erfaranhet och kunskap inom fönsterbyten och strävar efter att du ska ett så tryggt och enkelt fönsterbyte som möjligt – med högsta kvalitet.  

Vad brukar företagen erbjuda:  

  • Konsultation och rådgivning kring dina nya och gamla fönster 
  • Tillverkning efter önskemål 
  • Demontering av gamla fönster 
  • Montering av nya fönster 
  • Garanti 

Konsultation och rådgivning  

En grundläggande konsultation och lägger upp en plan för fönsterbytet. Mäter, går igenom alla tekniska bitar, önskemål på material och glasets olika egenskaper samt lägger in en beställning för montage.  

Tillverkning efter önskemål 

Fönstrerna tillverkas utefter dina behov och önskemål och levereras inför montage.  

Demontering av gamla fönster 

Hantverkare kommer och demonterar era gamla fönster.  

Montering av nya fönster 

Certifierade montörer kommer på plats och monterar upp era nya fönster.  

Genomgång & Garanti 

För högsta kvalitet görs en slutlig kvalitietsgenomgång av fönsterinstallationen och en full dokumentation av fönsterbytet samt en garanti på fönster och montage lämnas till kund. En extra trygghet för dig som kund!  

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *