Så gör du din portfolio mer attraktiv

Konstvärlden förändras ständigt och digitala gallerier har de senaste åren blivit allt vanligare. Genom att ha en portfolio online kan du enkelt nå ut till köpare över hela världen. Men det finns saker som är bra att tänka på när du ställer ut din konst på nätet.

På Artportable är portfolion ditt fönster till omvärlden. Det är där du har chansen att kommunicera vem du är och vad ditt konstnärskap handlar om och på bara några sekunder kommer besökaren att ha bildat sig en uppfattning om dig och din konst. Portfolion är helt enkelt ditt bästa verktyg för att få fler följare och att optimera den är ett bra steg på vägen. Så hur gör du som konstnär för att på bästa sätt nå ut med din konst på Artportable?

Vi har samlat 5 tips som kan hjälpa dig att komma i gång med din portfolio!

Skriv ut titel

Är verket inspirerat av något särskilt eller ett nummer i en mindre serie? Dela med dig av det! Kanske tycker besökaren att verket föreställer något helt annat men genom att sätta en personlig titel låter du den som inte är bekant med dig eller ditt konstnärskap ta del av din värld. 

Bli medlem här!

Lämna en kommentar