Konstnär på Artportable

Artportable är ett utmärkt verktyg för att visa upp din konst för potentiella kunder och hitta inspiration. Du kan också använda Artportables portfolio som en tratt till dina andra sociala kanaler, där du tar med dina följare bakom kulisserna och visar vad du skapar. Med en portfolio på Artportable kan konstnärer enkelt nå ut och sälja sin konst. I Artportables Premium-erbjudande finns också hjälp att sätta priser, personlig kontakt och möjligheter till ytterligare marknadsföring och utställningar.

Om du använder Artportable för att visa upp din konst kan du även sälja den utan att betala någon provision. Artportable erbjuder idag två olika medlemsnivåer och båda tillåter dig att ta emot köpförfrågningar.

Konst online och att lära av konsten

Att sälja på Artportable är värt det 2022 eftersom det är ett av de snabbaste, billigaste och enklaste sätten att få ut konst online kopplat till en modul för köpförfrågningar. Det är också ett lågriskalternativ jämfört med att bygga en webbplats.

Här är några av fördelarna med Artportable:

  • Konstintresserade har direkt tillgång till samtida konst utan att behöva registrera sig eller skapa ett inlogg.
  • Konstnären kan kontaktas direkt.
  • Artportable tilltalar inköpare i konstföreningar genom att katalogen ständigt växer med nya konstnärskap och eftersom ingen kommission läggs på vid köp. Originalverk kan i många fall hittas för under 7000 kronor vilket ofta ses som en gräns för inköpare i konstföreningar.

Går det att försörja sig på konst?

Att balansera pengar och konst har alltid varit en utmaning. Men med en plattform som Artportable kan konstnärer och andra nu leva på sitt konstnärliga uttryck. Artportable är en onlinemarknadsplats där konstnärer i olika medier kan sälja sina verk lokalt och globalt. Den digitala världen expanderar hela tiden och ger större möjligheter till att leva ett kreativt liv.

  • Du betalar ingen provision
  • Tar endast 3 minuter att komma igång
  • Når kunder över hela världen
  • En digital portfolio kräver inga kunskapskrav på webbutveckling
  • Chatta med konstnärer och konstintresserade
  • Gilla och dela verk

Så passa på och skapa din portfolio nu! Erbjudandet är begränsat och varar inte för evigt.

Vad säger Artportables medlemmar?

”Att vara hos er på Artportable förgyller mina dagar och gör mig glad. Jag har bara varit med i 3 veckor och jag tycker det är en superbra plattform och samlingspunkt för alla människor.”

– Carolin Asadour, Sverige.

Lämna en kommentar